gereedschap.png

Kleine beurt in Elsloo

Tijdens een kleine beurt voor uw auto worden standaard de olie en het oliefilter vervangen. Bij Vakgarage doen we meer dan dat. We hebben de betrouwbaarste kleine beurt van Nederland ontwikkeld door naast de standaard werkzaamheden de auto te controleren op 30 veiligheidspunten. Zo checken we uw remmen, de verlichting, de schokdampers en de accu en controleren we het interieurfilter en alle vloeistoffen, en vullen we bij als dat nodig is. Het uit laten voeren van een kleine beurt zorgt ervoor dat eventuele problemen aan uw auto vroegtijdig aangepakt kunnen worden. Dit voorkomt grote en vaak dure problemen aan uw auto. Daarnaast is een goed onderhouden auto met een duidelijke onderhoudshistorie over het algemeen meer geld waard wanneer u deze van de hand wil doen. 

Is uw auto rond de tijd van de APK keuring toe aan een kleine beurt? Combineer deze om te voorkomen dat u meerdere afspraken moet inplannen. Wij verzorgen de APK én kleine beurt graag tegelijk voor u. 

Plan een afspraak in door contact met ons op te nemen via het telefoonnummer 046-4331510 of mail naar info@vakgarage-ernes.nl 

Maak nu een afspraak