Goedkoop parkeren nabij Maastricht Airport tijdens uw vakantie

De tarieven van Vakgarage Ernes zijn voordelig in vergelijking met de tarieven van Maastricht Aachen Airport. Parkeer daarom bij Vakgarage Ernes als u vanaf Maastricht Airport op vakantie gaat.

  • Simpel en snel parkeerplaats reserveren
  • Direct via mail of telefonisch reserveren
  • 10% korting op onderhoud van uw auto
  • Kort parkeren
  • Lang parkeren

Bel nu om te reserveren!

Shuttle Parking Maastricht Airport

Shuttle service van en naar Maastricht Airport luchthaven

Wilt u goedkoop en veilig parkeren nabij Maastricht? U kunt ook gelijk gebruik maken van onze handige gratis shuttle service. Dit betekent dat u de auto zelf kunt parkeren bij ons op het terein. De shuttle service rondom Maastricht Airport brengt u vervolgens naar de vertrekhal, waar u kunt inchecken om uw reis te vervolgen. De shuttle service vormt een geschikte methode voor zowel het kort parkeren als het lang parkeren, dankzij de voordelige locatie kunt u uw auto al vanaf een paar euro per dag veilig parkeren.

Naar de luchthaven en terug naar de auto

De shuttle service is in beide richtingen beschikbaar. U kunt uw auto parkeren op ons parkeerterrein en vervolgens gebruik maken van de shuttle dienst naar de vertrekhal van Maastricht Airport. U stapt voor de deur uit, om daar in te checken en uw reis te vervolgen. Komt u weer terug aan op de luchthaven? Dan staat de shuttle service bij de aankomsthal voor u klaar, wij nemen dit voor uw reis met u op. De shuttle service brengt u weer terug naar ons parkeerterrein waar u de auto heeft staan. U hoeft slechts een klein stukje naar uw auto te lopen, terwijl u de laagste prijs voor het kort of lang parkeren bij de luchthaven betaalt.

U kunt bij ons terecht voor short en long parking!

Lees hier onze algemene voorwaarden.

10% korting op onderhoud, APK of reparaties

Lekker op vakantie terwijl uw auto wordt gecontroleerd of gerepareerd? Combineer parkeren met een onderhoudsbeurt, APK of een reparatie en ontvang 10% korting. Uw auto is onder voorbehoud weer klaar bij terugkomst.

Parkeertarieven (inclusief shuttleservice)

1 week €39,50
2 weken €57,50
3 weken €74,50

*Ontvang 10% korting op APK, onderhoud en reparatie!

Reserveren

Voor een parkeerplek willen wij u verzoeken graag te reserveren via:

(T) 06-25438590
(E) info@vakgarage-ernes.nl

Goedkoop en veilig parkeren

Wanneer u parkeert bij Vakgarage Ernes, dan staat uw auto op een verhard parkeerterrein dat omheind en afgesloten is. Uw auto staat bij ons veiliger dan op de luchthaven parkeerplaats. Wilt u lang parkeren of kort en vliegt u via Maastricht Airport? Wij ontzorgen u en garanderen de veiligheid van uw auto. 

Reserveer van te voren!
Wilt u zeker zijn van een parkeerplek? U kunt gelijk reserveren via mail of telefonisch. Zo bent u verzekerd van een parkeerplek.

Gratis shuttleservice naar Maastricht Aachen Airport

Vakgarage Ernes brengt u naar Maastricht Aachen Airport en haalt u ook weer op. Geheel gratis! Vakgarage Ernes in Elsloo ligt op minder dan 5 kilometer langs de A2 en 10 minuten reisafstand naar het vliegveld. 

Openingstijden Werkplaats
Maandag 08:15 - 16:45
Dinsdag 08:15 - 16:45
Woensdag 08:15 - 16:45
Donderdag 08:15 - 16:45
Vrijdag 08:15 - 16:45
Zaterdag Alleen op afspraak -

CONTACTGEGEVENS

Vakgarage Ernes
Business Park Stein 147
6181 MA Elsloo

tel.: 06-25438590
mail: info@vakgarage-ernes.nl